Semne clare că s-a terminat campania electorală

Când te vedea pe stradă, candidatul îţi ieşea în întâmpinare şi îţi strângea mâna cu căldură, acum nu-ţi răspunde la salut şi te înjură de mama dacă insişti să te ajute.

Avea soluţii pentru toate problemele comunităţii, dar acum spune că nu există soluţii de rezolvarea.

Circulă pe jos sau cu bicicletă, acum se deplasează numai cu Mercedesul primăriei. Nu consumă alcool şi evită femeile cu reputaţie proastă şi acum bea de stinge în Primărie cu cele mai deochiate golance din oraş.

Era revoltat de mizeria din oraş, dar acum spune că Primăria n-are bani pentru salubrizare şi că în alte oraşe mizeria e şi mai mare.

Era mereu zâmbitor, numai lapte şi miere, e încruntat, duşmănos, numai venin şi fiere.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...