VÂLCEA: PNL câştigă 6 oraşe, PSD 4, iar PER 1!

Rezultate încă neoficiale la nivelul judeţului Vâlcea, însă confirmate de liderii politici judeţeni arată că PNL are un uşor avans în faţa PSD, cel puţin în ceea ce priveşte oraşele din judeţul Vâlcea. Astfel, la Drăgăşani rămâne pe poziţii primarul PSD Cristian Nedelcu, ca şi la Băile Olăneşti unde social-democratul Vasilache a câştigat încă un mandat. De asemenea, reconfirmat de alegători este şi Mihai Mateescu la Băile Govora, ca şi Robert Schell la Brezoi. Florin Constantinescu a câştigat la Călimăneşti şi Vintilă Chelcea la Berbeşti.

Doi primari PNL în funcţie Ilie Fârtat la Horezu şi Ion Bîzîc la Băbeni au pierdut alegerile în faţa social-democraţilor Nicolaer Sărdărescu şi Bogdan Ştefan.

Surpriză mare la Ocnele Mari, unde se pare că tânărul liberal Mihai Pătru ar fi reuşit să-l învingă pe veteranul Iordache. Şi la Bălceşti candidatul PNL, Aleca, a ieşit învingător, primarul PSD în funcţie, Ion Curelaru, fiind surclasat.

La Râmnicu Vâlcea, învingător detaşat este ecologistul Mircia Gutău.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...