VÂLCEA: Prezenţa la vot la ora 19:30. Vâlcea a trecut de pragul de 50%

La ora 19:30, în judeţul Vâlcea, 177.654 de alegători şi-au exprimat opţiunile în privinţa alegerilor locale din 2016. Prezenţa la vot la ora 19:30 este de 52,85%, Vâlcea situându-se pe locul 5 naţional în privinţa prezenţei la vot.

Pe locul întâi în clasamentul naţional, la ora 19:30, se situează judeţul Giurgiu, cu o prezenţă de 57,84%.

Pe locul întâi din secţiile de votare din judeţul Vâlcea se află tot secţia de votare de la Şcoala cu clasele I-IV Valea Grădiştei, unde au votat 126 votanţi din cei 124 aflaţi pe liste, având un procent de 101.61%.

Pe locul doi se află secţia de votare din localitatea Surpaţi – Şcoala Generală cu clasele I-IV, unde s-au prezentat până la această oră 85,96 % din populaţia cu drept de vot. Pe locul trei este secţia de votare amenajată la Ocolul Silvic Loviştea, din localitatea Tuţuleşti, cu o prezenţă de 85,00%, iar pe locul patru, secţia de votare de la Şcoala Generală cu clasele I-IV de la Budele, cu o prezenţă de 84,47%.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...