FOTO de la ACCIDENTUL de la Bujoreni! Traficul se desfăşoară îngreunat

Traficul s-a reluat pe DN 7 în dreptul localităţii Bujoreni din judeţul Vâlcea, însă se desfăşoară îngreunat şi alternativ. Amintim că din cauza unui accident de circulaţie produs de un conducător auto turc, care circula cu viteză şi datorită carosabilului umed, a derapat cu remorca, intrând pe contrasens.

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (16:15), în județul Vâlcea, traficul rutier pe DN7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu a fost reluat pe un fir, alternativ, în localitatea Bujoreni, la kilometrul 181+200 de metri, însă se desfășoară îngreunat.

Amintim că, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, circulația a fost oprită.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului”, arată Infotrafic.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...