Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Săptămâna pe scurt - de la lume adunate, 31 mai 2016

30 Mai 2016
• Potrivit surselor interne din organizaţiile de partid ale principalelor partide politice din oraşul Horezu, în fruntea clasamentelor pentru demnitatea de primar se află profesorul Niţu Constantin – PER • • Semnalăm faptul că în staff-ul de campanie al candidatului Mircia Gutău – PER se află o cârtiţă a competitorului său, Romeo Rădulescu, care-l anunţă operativ pe acesta despre programul electoral al ecologistului. • Realitatea timpurilor de azi naşte nostalgii după vremurile PDL-ului şters din cartea de istorie de uslamişti, cu ajutorul de neprecupeţit al liderului PDL, trădătorul Vasile Blaga.

• Potrivit surselor interne din organizaţiile de partid ale principalelor partide politice din oraşul Horezu, în fruntea clasamentelor pentru demnitatea de primar se află profesorul Niţu Constantin - PER, urmat de actualul primar liberal Ilie Fârtat. Acesta din urmă nu mai are posibilităţi de creştere în sondaj, horezenii conştientizând că până la sfârşitul anului, în cazul victoriei electorale a lui Fârtat, se vor relua alegerile, acesta fiind anchetat de DNA într-un dosar penal. Cel de-al treilea competitor, fostul inspector şef al IPJ Vâlcea, com. sef (r) Nicolae Sărdărescu, ocupă locul trei în sufragiile electorilor, în ambele sondaje (PNL şi PSD). Atât candidatul Sărdărescu - PSD, cât şi Fârtat - PNL nu mai au timp pentru a convinge votanţii de valoarea lor administrativă nemaifiind multe zile până la alegeri. Se prefigureaza victoria profesorului Constantin Nițu. Tuturor candidaţilor la funcţie de primar în oraşul Horezu, le urăm succes!

• Semnalăm faptul că în staff-ul de campanie al candidatului Mircia Gutău – PER se află o cârtiţă a competitorului său, Romeo Rădulescu, care-l anunţă operativ pe acesta despre programul electoral al ecologistului. Astfel, cum ajunge echipa lui Gutău într-un cartier, cum dă de echipa lui Rădulescu… „la post”. Zilele trecute, în cartierul Petrişor, echipa candidatului Gutău a găsit pe aleea centrală a cartierului propagandiştii pesedişti în frunte cu Rădulescu, zis şi „Pinochio electoralul”.

Cel din urmă, a trecut cu capul în jos, neavând curaj să-l privească în ochi pe Mircia Gutău - fostul său şef şi omul care l-a promovat în administraţia publică a municipiului. Nici măcar nu a salutat, dacă nu pe Mircia Gutău, cel puţin pe aceia care-l însoţeau. Ca un laş, după ce s-a îndepărtat, a făcut aprecieri negative la adresa staff-ului ecologist, menţionând că doar „proasta calitate a acestora îi face să însoţească un puşcăriaş”. Numai un om laş poate face această afirmaţie în spatele celui insultat, ceea ce arată caracterul candidatului PSD. Doar intervenţia energică şi hotărâtă a candidatului Gutău a făcut să se evite un conflict fizic aţâţat de Romeo Rădulescu. Martorii oculari ai evenimentului reprobabil ne-au declarat că de când s-a prezentat la poarta lor sau la scara blocurilor, programul electoral al lui Rădulescu a fost doar „afară cu Gutău”, „nu votaţi un puşcăriaş”. Nimic, însă, despre ce va face el dacă va câştiga alegerile. Oricum, Rădulescu nu se poate lăuda cu trecutul său administrativ la Primăria Râmnicu Vâlcea, decât că a fost obedient Elenei Udrea şi patronului de la firma Delta ACM – Flora Diaconu, fratele unui fost deputat PDL. Râmnicenii nu au uitat asfaltarea şi reasfaltarea centrului şi şoselei care traversează longitudinal municipiul Râmnicu Vâlcea, de două ori, într-un an. De ce oare?

• Realitatea timpurilor de azi naşte nostalgii după vremurile PDL-ului şters din cartea de istorie de uslamişti, cu ajutorul de neprecupeţit al liderului PDL, trădătorul Vasile Blaga. Nu încercăm să facem apologia defunctului partid portocaliu, denumit şi „partid al intelectualilor”, dar nici nu putem trece cu vederea că trei dintre cei 4 competitori cu şanse la scaunul de primar în Râmnicu Vâlcea îşi au originea politică în PDL-ul lui Traian Băsescu. Mircia Gutău, Grigore Crăciunescu şi Romeo Rădulescu sunt foşti pedelişti, iar (ultimul pe listă) Remus Grigorescu este „transfug” de la PSD în partidul lui Trădiceanu din Tărâia. Valoarea nu aşteaptă numărul anilor, nu-i așa?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella