Cursă electorală cu obstacole, mititei şi bere

Sub egida „DAU DIN CRACI PENTRU SĂRACI” femeile peneliste au alergat recent într-un maraton de zece metri organizat în Capitală. Iată câteva impresii culese de la faţa locului:

Eufrosina Cotcodac - preşedinta filialei 15 Cocârlaţi: Alerg de mică. Vecinii mă fugăreau când ieşeam la furat de cireşe, mere, pere, gutui, caise sau orătănii de prin grădinile lor. Am antrenament şi meritam să câştig această cursă menită să aducă un vot două în plus pentru PNL.

Cerasela Bombonel - secretar executiv - PNL-Crăcănata de Mureş: Şeful meu pe linie de partid mă hărţuia sexual, dar nu putea să mă prindă decât când voiam eu pentru că eram mult mai sprintenă decât el. De aceea meritam un loc fruntaş.

Julieta Cimafaie – propagandistă: Am alergat pentru o cauză nobilă şi aş fi ocupat un loc mai bun, dacă nu mi-aş fi încălţat adidasul stâng în piciorul drept şi bocancul drept în piciorul stâng! Trăiască PNL forţa politică supremă în România!

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...