Un puşti de 17 ani din Bucureşti este deja inginer software

30 Mai 2016
Un puşti de 17 ani din Bucureşti este deja inginer software Foto: sebastiandobrincu.com
Elev la Liceul Internaţional de Informatică din Capitală, într-o clasă de olimpici, Sebastian Dobrincu a avut primul job în IT la 11 ani . El construieşte soft-uri pe care ulterior le utilizează milioane de oameni.

Companiile cele mai mari din domeniul informaticii, printre care Facebook şi Apple, îl vor angajat pe cel care la 17 ani este deja inginer software. În prezent, el lucrează pentru un startup german cu sediul în România şi câştigă mult mai bine decât mulţi IT-isti de la noi din ţară. Recent, s-a întors de la sediul central al Facebook din California unde a avut o întâlnire specială cu Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook. Peste o săptămână se întâlneşte cu şefii de la Apple.

Anul viitor vrea să dea BAC-ul internaţional şi să plece la Universitatea Standford. Dar, Sebastian Dobrincu, nu se vede în viitor un simplu angajat şi îşi doreşte să-şi deschidă propria afacere.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...