BREAKING NEWS: O femeie a murit într-un INCENDIU în RÂMNICU VÂLCEA

BREAKING NEWS: O femeie a murit într-un INCENDIU în RÂMNICU VÂLCEA foto arhiva
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au intervenit în data de 27 mai 2016, la ora 04.48 pentru stingerea unui incendiu produs într-un apartament din Râmnicu Vâlcea.

Flăcările s-au declanşat în bucătăria unui apartament situat în Blocul C2 de pe strada Regina Maria, aflat în proprietatea lui V.G. în vârstă de 79 de ani.

Flăcările s-au declanşat în dormitorul apartamentului, iar la sosirea pompierilor, proprietarul se afla în bucătărie fără puls. A fost scos într-un loc sigur de către echipajul SMURD care a efectuat manevre de resuscitare. Din păcate pentru salvarea acestuia nu s-a mai putut face nimic. La scurt timp de la sosirea pompierilor la locul intervenţiei, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage şi la alte apartamente din apropiere.

Cercetările preliminare efectuate la faţa locului arată că incendiul s-ar fi declanşat în urma folosirii unei lumânări pentru iluminatul apartamentului proprietarul nerespectând regulile de prevenire şi stingere a unui eventual incendiu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...