FOTO - VIDEO: Inundaţii pe Valea Oltului, intervenţii de urgenţă

Inundaţiile au pus în încurcătură traficul pe Drumul Naţional 7, pe Valea Oltului. În zonă, traficul rutier se desfăşoară îngreunat în zona localităţii Câinenii Mici, iar nivelul apei pe DN 7 este de cinci-şase centimetri.

Reprezentanţii IPJ Vâlcea au declarat că râul Olt a ieşit din matcă, iar pe carosabil a ajuns o cantitate mare de apă, astfel că circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat în zona localităţii Câinenii Mici, la kilometrul 237+200 de metri.

În această zonă a DN 7, din cauza unor lucrări de reparaţii la pasajul rutier amenajat peste calea ferată, traficul este deviat de pe drumul naţional pe un drum lateral. Pentru rezolvarea acestei probleme, autorităţile din Vâlcea au cerut reprezentanţilor Hidroelectrica să deschidă barajul hidrocentralei situate în aval, pe râul Olt.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...