Cauza îmbolnăvirii bebelușilor din Argeș, necunoscută. Guvernul vrea verificarea vaccinurilor

Cauza îmbolnăvirii bebelușilor din Argeș, necunoscută. Guvernul vrea verificarea vaccinurilor FOTO: www.antena3.ro
Corpul de control al primului-ministru nu a reușit să identifice cauza îmbolnăvirii bebelușilor din Argeș, dar a solicitat să se efectueze verificări la stocurile de vaccinuri existente la nivelul Direcţiilor judeţene de sănătate publică, a spitalelor şi a cabinetelor medicale individuale.

Chiar dacă nu a fost descoperită cauza infectării cu E. Coli, corpul de control al premierului a descoperit o serie de nereguli la Spitalul de Pediatrie Piteşti, la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, la Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale, la medicii din Argeş care au stocat şi administrat vaccinurile, precum şi achiziţii de produse Hexi Pharma la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Marți, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ASVSA) a anunţat că bacteria E.Coli nu a fost depistată în alimentele copiilor din Argeş şi nici în a celor din Bacău.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...