O campanie amărâtă şi jegoasă! Vai mama lor!

Am reuşit un interviu de excepţie cu domnul Ioan Belizarie Prepeleac, vidanjor fruntaş la Aqua Nova în care domnia sa descrie campania electorală la care suntem martori:

Reporter: Cum vedeţi actuala campanie?

IBP: Nişte sărăntoci! Nu tricouri, nu pixuri, nu şepci, nu calendare cu femei goale, nu mici, nu bere, dar vor voturi! Mai mare râsul!

R: Dar despre dezbaterile de idei ce ne puteţi spune?

IBP: Niste jegoşi! Eu dacă-l invit pe vecinu’ la o vorbă, pun pe masă o ţuică, un vin, o sârmă, o jumară, că doar n-o să discutăm pe uscat. Ăştia vor să îţi explice tot ce au ei în minte fără să dea nimic! Mai mare râsul.

R: Dar despre promisiunile candidaţilor ce credeţi?

IBP: De promisiuni sunt sătul! De băutură nu mă satur niciodată!

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...