O campanie amărâtă şi jegoasă! Vai mama lor!

Am reuşit un interviu de excepţie cu domnul Ioan Belizarie Prepeleac, vidanjor fruntaş la Aqua Nova în care domnia sa descrie campania electorală la care suntem martori:

Reporter: Cum vedeţi actuala campanie?

IBP: Nişte sărăntoci! Nu tricouri, nu pixuri, nu şepci, nu calendare cu femei goale, nu mici, nu bere, dar vor voturi! Mai mare râsul!

R: Dar despre dezbaterile de idei ce ne puteţi spune?

IBP: Niste jegoşi! Eu dacă-l invit pe vecinu’ la o vorbă, pun pe masă o ţuică, un vin, o sârmă, o jumară, că doar n-o să discutăm pe uscat. Ăştia vor să îţi explice tot ce au ei în minte fără să dea nimic! Mai mare râsul.

R: Dar despre promisiunile candidaţilor ce credeţi?

IBP: De promisiuni sunt sătul! De băutură nu mă satur niciodată!

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...