ATENŢIE! Vine furtuna în VÂLCEA

Meteorogolii avertizează că în cursul zilei de miercuri, 25 mai 2016, nouă judeţe din ţară, printre care şi Vâlcea se află sub cod portocaliu de furtuni. De asemenea, codul galben de ploi şi de vijelii pentru mai multe zone din ţară este activat până la ora 21.00.

"Avertizarea de Cod portocaliu de furtuni este valabilă până miercuri la ora 15.00. Specialiştii arată că pe parcursul zilei de miercuri în zona de munte a judeţelor Suceava, Neamţ, Bacău, Vrancea, Buzău, Prahova, Covasna, Braşov şi Sibiu se vor acumula cantităţi de apă care vor depăşi 50 de litri pe metru pătrat şi izolat 80 de litri pe metru pătrat.

Avertizarea de Cod galben de furtuni este valabilă până miercuri la ora 21.00. Vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată în cea mai mare parte a ţării. Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie şi pe arii restrânse grindină. În Moldova, Dobrogea, Transilvania, Maramureş, nordul şi estul Munteniei, precum şi în zona de munte, cantităţile de apă vor depăşi 20 - 25 de litri pe metru pătrat şi izolat, 40 - 50 de litri pe metru pătrat.

Avertizarea de Cod galben de furtuni este valabilă pentru judeţele Maramureş, Sălaj, Bistriţa Năsăud, Bihor, Cluj, Mureş, Harghita, Alba, Arad, Sibiu, Braşov, Hunedoara, Timiş, Caraş-Severin, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Ialomiţa, Călăraşi, Brăila, Buzău, Galaţi, Vrancea, Vaslui, Iaşi, Neamţ, Botoşani, Suceava, Constanţa şi Tulcea", arată ANM.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...