Povestea lui Ponta cel Modest

A fost odată un băieţel taaaare modest. El nu-şi dorea decât să ajungă un obscur procuror de doi bani pe lângă un tribunal de provincie, unde judecătorii să-l trimită să le cumpere ţigări şi unde să nu câştige mai mult decât salariul minim pe economie. Dar viaţa a fost crudă cu el şi, după cum se ştie, în viaţă nu faci mereu ceea ce vrei.

Tot cărându-i geanta lui Adrian Năstase, tot făcându-i pantofii şi tot spălându-i ciorapii, micul Ponta s-a trezit că a devenit Micul Titulescu şi că, vrea nu vrea, trebuie să ocupe scaunul de lider al PSD! Tare greu, dar ce naiba să facă.

S-a mai trezit că fără să-şi dorească o clipă asta, bani nemernici îi intrau în cont pe filiere pe care nu le mai putea controla şi că deja îşi permitea concedii în Dubai şi alte mici extravagante pe care sigur nu şi le dorea. Of! Tare crudă mai e viaţa unora!

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...