VÂLCEA: Trafic BLOCAT pe DN7, la Cârligu Mic (FOTO)

Traficul rutier pe DN 7 este oprit la kilometrul 201, din cauza tirului care a luat foc. Deocamdată nu se cunosc cauzele pentru care cabina autotrenului a luat foc, urmează să se deschidă o anchetă în acest caz.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române face apel la calm şi înţelegere din partea şoferilor care circulă pe DN 7, asigurându-i că se depun toate eforturile pentru ca circulaţia să fie reluată în cel mai scurt timp.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (17,50), în județul Vâlcea, traficul rutier pe DN7 este oprit la kilometrul 201, la Cârligu Mic, din cauza unui autotren a cărui cabină a luat foc.

Nicio persoană nu a fost rănită.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Amintim că pe Valea Oltului, până pe data de 30 iunie 2016, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a viaductului Cârligu Mic, circulația rutieră pe DN7 se desfășoară restricționat, pe o bandă, alternativ, pe sectorul kilometric 200+615 — 200+815 metri”, se arată într-un comunicat al INFOTRAFIC.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...