VALEA OLTULUI, pe DN 7, închisă complet sâmbătă! VEZI rutele ocolitoare

Șoferii care au în plan să tranziteze în acest week-end Valea Oltului, trebuie să știe că sâmbătă 21 mai, circulația va fi închisă total în zona „Cârligul Mic”, timp de cinci ore.

Sâmbătă, 21 mai 2016, între orele 05:00 -10:00, circulația pe DN7 va fi întreruptă total în zona viaductului de la „Cârligul Mic”. Traficul auto nu va fi permis în zonă decât până la ora 4:30 şi după ora 10:00.

Pentru cei care trebuie să ajungă neapărat în acea perioadă de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu, sau invers, există și o variantă de ocolire, dar care poate fi folosită doar de mașinile cu masă de până în 3,5 tone. Este vorba de varianta Cornet – Perişani – Berislăveşti – Călimănești.

Traseul alternativ are un tronson de şase-şapte kilometri care nu este asfaltat, iar în rest calitatea drumului este una medie.

În zona viaductului Cârligu Mic, circulaţia se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă, de la jumătatea lunii martie, din cauza unor lucrări de reabilitare a DN7, programate să se desfăşoare până pe 30 iunie.

Lăcrămioara State, directorul SDN Vâlcea, a declarat că era nevoie de o intervenţie de asemenea anvergură la acest viaduct deoarece se degradase îngrijorător de mult timp, iar zona putea să pună în pericol participanţii la trafic.

"Lucrările constau în modernizarea unui viaduct - decopertarea asfaltului, turnarea grinzilor şi a plăcii de suprabetonare. Lucrările se vor desfăşura până pe 30 iunie pentru că, în iulie şi august, avem turişti în zonă şi nu vrem să restricţionăm traficul. De mulţi ani avem prins în planul de reparaţii acest viaduct. Cel puţin partea carosabilă era foarte degradată”, a declarat Lăcrămioara State.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...