Veste BUNĂ pentru șoferi legată de tariful RCA

Veste BUNĂ pentru șoferi legată de tariful RCA foto: www.capital.ro
Președintele ASF Mişu Negriţoiu a declarat că tarifele pentru polițele auto obligatorii nu vor mai putea fi crescute în perioada următoare, deoarece asiguratorii nu mai au argumente fundamentale pentru majorare.

„A crescut predictibilitatea în piaţă, avem predictibilitate şi noi ca instituţiei. Suntem în stare acum să spunem că rata combinată a daunei va ajunge la nivelul de circa 100% până la finalul acestui an, adică la un nivel la care costurile sunt egale cu cheltuielile”, a declarat preşedintele ASF Mişu Negriţoiu în cadrul Forumului de Asigurări-Reasigurări.

Această veste este una foarte bună pentru șoferii romani, care anul trecut au plătit pentru asigurarea auto obligatorie, un tarif mediu de 656 de lei. Potrivit ASF, aceasta a fost cel mai ridicat preț din ultimii cinci ani. Patronii firmelor de transport chiar se pregăteau să pună lacătele și să își mute activitatea acolo unde găsesc polițe RCA la prețuri rezonabile. Situație este mai grea pentru șoferii simpli care nu au unde să fugă, deși nici ei nu au scăpat de scumpiri.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...