Horoscop săptămânal 16-22 mai 2016

Horoscop săptămânal 16-22 mai 2016 foto: www.publika.md
Berbec
Plantele Venus și Marte le sunt favorabile berbecilor și le transformă în vedetele săptămânii. Pentru nativii care au tot stat în umbră acum este momentul să încerce ceva nou prin care să iasă în evidență. Poate un curs sau ceva de care se pot folosi profesional în viitor. Din punct de vedere financiar, nativii nu o duc rău, dar este loc de mai bine. Vor avea destul de mult de muncă, însă din fericire pentru ei vor avea și suficientă energie, și astfel vor duce la finalizare tot ce își propun.

Taur
Soarele intrat în Saturn îi va ajuta pe tauri să le meargă tot mai bine pe plan sentimental. Vor fi puțin mai emotive şi este mai bine să nu se implice în discuții aprinse. Nativii trebuie să aibă grijă, și să nu angajeze în prea multe sarcini la locul de muncă, deoarece este posibil să nu reușească să le ducă la capăt. Chiar dacă vor avea impresia că dacă se implică atât de mult și fac tot posibilul să se remarce, vor avea parte de recompensări financiare este posibil ca lucrurile să nu stea chiar așa. Și chiar dacă există șanse mici ca acest lucru să se întâmple este posibil să aibă probleme cu sănătatea, de pe urma stresului.

Gemeni
Gemenii îi vor molipsi pe toți cei din jurul lor cu energia de care vor da dovadă, în această săptămână. Din punct de vedere financiare le va merge totul bine, doar dacă se vor abține să nu cheltuiască foarte mult. Marte îi va face să fie extrem de carismatici și astfel îi va situa în centrul atenției. Acum este momentul ca nativii să profite de ajutorul astrelor și să înceapă să înregistreze succese răsunătoare. Vor vedea că dacă vor avea răbdare și vor urma totul pas cu pas, nu vor avea cum să dea greș!

Rac
Racii se gândesc serios să-și facă niște planuri extraordinare de viitor. Au parte de niște momente pline de fericire în cuplu, dar și la locul de muncă lucrurile nu stau mai prejos. Nativii se simt încrezători în forțele proprii și reușesc în acest fel să se facă remarcați pe toate planurile. Vor vedea că în acest fel, succesul nu va întârzia să le iasă în cale. Trebuie doar să aibă grijă la felul în care negociază contracte sau parteneriate noi. Cu sănătatea nu vor avea probleme, însă unii raci vor dori să facă mai multă mișcare. Dacă își vor convinge și prietenii să meargă cu ei la sala de fitness, vor vedea că munca în echipa îi va motiva și mai mult.

Leu
Leul are cei mai mulți aliați în această săptămână: Marte, Venus și Mercur. Cele trei astrele îi vor ajuta să cunoască oameni și astfel să-și mărească cercul de prieteni. Fiind mai carismatici din fire, nu le va fi greu să atragă noi prieteni în jurul lor, deoarece aceștia vor vedea că nu ai cum să te plictisești lângă un leu. Nativii care se simt mai epuizați, ar trebui să-și ia câteva zile libere, pentru a se odihni. Dacă vor lucra până la epuizare, nu vor ajunge nicăieri! Este posibil ca în perioada următoare să li se ivească niște oportunități și ar fi păcat să le lase să treacă pe lângă ei din cauza stresului și a oboselii!

Fecioară
Fecioarele au parte de multă energie în această săptămână și ar trebui să profite de toate oportunitățile ce li se vor ivi. La locul de muncă le vor dovedi încă o dată superiorilor că sunt extrem de competitive și că reușesc, întotdeauna, să-și ducă la îndeplinirile toate planurile propuse. Așadar, fecioarele se vor concentra tot mai mult pe carieră. În plus, vor avea parte de multă energie și astfel vor dori să facă mai multă mișcare pentru a face față stresului cotidian. Nativii au o stare generală foarte bună și chiar vor ajunge să îi molipsească și pe cei din jurul lor.

Balanţă
Balanţele au viziuni și idei tot mai mari. Simt ca noi orizonturi li se ivesc și acum este momentul potrivit să le exploreze. Chiar dacă sunt tot timpul cu gândul la cei dragi, acum simt ca dorul de ducă nu le mai da pace. Dacă așa pot avansa profesional, cu atât mai bine. Nativii trebuie să se bazeze foarte mult pe instinct, să dea dovadă de multă stăruință și curaj și doar așa vor avea posibilitatea să se transforme într-un adevărat lider. Pe plan financiar, Saturn îi ajută să le meargă tot mai bine, așa că nu sunt motive de îngrijorare. Dacă nu cheltuiesc prea mult, vor avea șansa să strângă bani pentru o vacanță de vară de neuitat.

Scorpion
Scorpionii vor avea parte de o săptămână cel puțin extenuantă. Aceștia trebuie să abordeze totul cu mult calm, dacă vor să facă față agitației de care vor avea parte atât acasă, cât și la locul de muncă. Le va fi mai ușor să ducă la bun final tot ce își propun dacă își vor împărți și planifica sarcinile pe care le au de îndeplinit. Pe plan financiar, trebuie să dea dovadă de mai multă prudență. Asta până când Saturn le va fi mai favorabil. Dacă au de luat niște hotărâri care mai suportă amânare, nativii trebuie să se bazeze cât mai mult pe intuiție.

Săgetător
Săgetătorii vor avea parte de o săptămână extrem de plăcută și distractivă. Vor fi foarte spontani și Mercur și Venus îi vor ajuta să dea un randament maxim la locul de muncă. Nu contează faptul că șefii nu le apreciază momentan aceste reușite, deoarece vor vedea că pe viitor se vor remarca sau dacă nu, își vor schimba serviciul cu unul mai bine plătit. Vor avea experiența necesară acestei avansări în carieră, așa că nu trebuie să-și facă prea multe griji. Din punct de vedere financiar, nu au motive de îngrijorare, mai ales că planurile de viitor sunt menite să le rotunjească. Nativii cu probleme în cuplu, au toate șansele de împăcare în aceste zile.

Capricorn
Capricornii se simt foarte inspirați în această săptămână și astfel se decid să-și facă planuri de viitor. Dacă nu se vor grăbi și vor lăsa lucrurile să-și urmeze făgașul normal, vor vedea că succesul le va ieși în cale. Mercur nu este prea prietenos cu ei, și le aduce sarcini suplimentare la locul de muncă. Nativii vor reuși să facă față stresului, doar dacă își vor acorda, din când în când, mici momente de răgaz. Puțină mișcare, după finalizarea serviciului, nu strica, mai ales că ne ajută să ne încărcăm bateriile cu energie și ne detașează de grijile cotidiene. Chiar și o plimbare în aer liber poate face adevărate minuni asupra psihicului.

Vărsător
Mercur și Marte îi vor influența pozitiv pe vărsători, în această săptămână, și îi vor ajuta să aibă succes. Eficienţa de care vor da dovadă în aceste zile va atrage și invidia colegilor, așa că trebuie să fie mai prudenți în preajma acestora. Nu trebuie să fie paranoici dar nici să lase să se profite de bunătatea lor. Chiar dacă vor fi cam puși pe fugă, vărsătorii nu își vor pierde energia, mai ales în această perioadă când se simt foarte încrezători în forțele proprii. Din punct de vedere financiar este posibil să intervină niște cheltuieli neașteptate, însă nu trebuie să îți faci prea multe griji. Nu vei goli „sacul”.

Peşti
Peștii cu probleme în cuplu ar trebuie să încerce să comunice mai bine cu partenerul de viață, pentru a pune capăt acestui „foc” ce arde mocnit între ei. Chiar dacă pare că discută în limbi diferite, vor vedea că în cele din urmă pot găsi o rezolvare a tuturor problemelor ivite între ei. La locul de muncă lucrurile merg tot mai bine. Acum este momentul ca nativii să le demonstreze tuturor cât sunt de creativi. Ideile originale de care dau dovadă le vor aduce doar cuvinte de laudă, atât din partea superiorilor cât și a colegilor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...