Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: Rețetă de aluat subțire și crocant de pizza

VIDEO: Rețetă de aluat subțire și crocant de pizza FOTO: Captură Youtube

În următorul videoclip vei vedea cât de ușor se prepară aluatul de pizza. Dacă îți imaginai că acea lipie extraordinar de gustoasă, ușor crocantă la exterior și moale în interior, are o rețetă complicată, nu o să-ți vină să crezi cât de simplu se realizează, de fapt. Rețeta de bază este cea a lui Jamie Oliver, aici, ingredientele fiind doar înjumătățite.

Pentru prepararea aluatului vei avea nevoie doar de făină, drojdie, apă, ulei, o linguriță de zahăr și o pișcătură de sare. Atât! Aproape ca la pâine, cu excepția uleiului. Pentru un rezultat și mai gustos se recomandă întinderea aluatului cu ajutorul mâinilor. Acum, fiecare întinde după putere și pricepere, că doar nu o să ne apucăm să lipim pizza de tavan considerându-ne pizzari. Dacă te-am convins, încearcă și tu rețeta propusă de noi!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella