Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Dacian Cioloş încurajează sașii ardeleni să se întoarcă în România

Dacian Cioloş încurajează sașii ardeleni să se întoarcă în România FOTO: www.romaniatv.net
Șeful executivului s-a aflat în weekend într-o vizită oficială în Germania, unde a discutat cu liderii companiei Premium Aerotec despre planurile privind fabrica de producţie şi asamblare de componente Airbus de la Ghimbav. Aceasta a primit asigurări că investiţiile vor fi dezvoltate. Premierul Dacian Cioloș s-a întâlnit și cu reprezentații comunității sașilor ardeleni. Acesta le-a spus că își dorește ca guvernul să îngrijească localitățile din care au plecat și care acum fac parte din patrimoniul național. Dacian i-a numit drept cei mai entuziaști ambasadori ai României în Germania și îi consideră o resursă neprețuită de consolidare a legăturilor atât cu Germania, cât și cu Europa.

"Suntem datori să le spunem că sunt oricând bineveniţi acasă, în România. Guvernul pe care îl conduc le promite că va încerca să reînvie şi să îngrijească localitățile de unde au plecat şi care fac parte din patrimoniul nostru comun. Invit toate asociaţiile săseşti şi mai ales tinerii care menţin tradiţia părinţilor lor să lucreze împreună cu noi pentru ca reînvierea locurilor natale să devină în scurt timp o realitate", a scris premierul pe profilul personal de Facebook.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella