Top 4 plante care cresc imunitatea

Top 4 plante care cresc imunitatea foto: www.sfatulfarmacistului.net
Răcești foarte des și nu știi ce remedii să mai alegi pentru a-ți îmbunătății sistemul imunitar? Plantele îți pot fi aliați de încredere, iar în cele ce urmează îți vom prezenta lista cu cele mai eficiente:

Echinacea- pe lângă faptul că stimulează imunitatea, această plantă mai are și calități antiseptice, antivirale, depurative și antibacteriene.
Eucaliptul- mai exact, din frunzele arborelui de eucalipt sunt extrase uleiurile cu puternice funcții antibacteriene dovedite.
Salvia- este folosită încă din timpuri străvechi datorită proprietăților medicinale pe care le are.
Mușețelul- pe lângă proprietățile puternic dezinfectante, antiinflamatoare și antibacteriene, mușețelul este și un aliat de nădejde atunci când vine vorba de sistemul imunitar.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...