Ştiri pentru care nu băgăm mâna în sobă

Goana după rating a făcut presa tabloidă să arunce pe piaţa ştiri total neverificate. Noi nu credem o clipă că ele ar fi adevărate, dar vă prezentăm câteva, de amuzament:

De necaz că scutul de la Deveselu este operaţional, Putin şi-a bătut amanta la trei coaste.

Valurile de emigranţi care pătrund în România sunt întâmpinate cu pâine şi sare.Pâine din faină de cucută şi sare amară.

O femeie din Buhuşi a născut şase gemeni. Doar primii doi sunt perfect sănătoşi pentru că numai pentru atât dăduse şpaga.

Premierul Ciolos a declarat că abia aşteaptă să se întoarcă la Bruxelles. Acolo, spune el, o femeie de serviciu câştigă mai mult decât un premier în România.

Specialiştii britanici au observat că găinile din rasa Kotkodac văd mult mai bine ziua decât noaptea.

Săpând în fundul curţii, unde voia să-şi amplaseze sala de fitness, un sătean din Pătârlagele a descoperit un imens diamant de aur ascuns acolo de Basarab I înaintea bătăliei de la Posada.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...