COD GALBEN de grindină și descărcări electrice în VÂLCEA

COD GALBEN de grindină și descărcări electrice în VÂLCEA Foto: publika.md
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis în urmă cu puţin timp Cod galben nowcasting de grindină și descărcări electrice în județele Vâlcea și Vrancea, valabil până la ora 16:00.

Local în județul Vâlcea, mai ales în zona localităților Horezu, Berbești, Tetoiu, Stănești, Băbeni, Băile Govora, Ocnele Mari, Călimănești, Râmnicu Vâlcea, Rotărești se vor semnala, până la ora 16:00, pe lângă grindină de mici dimensiuni, "frecvente descărcări electrice, averse de ploaie ce vor depăși izolat 15 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului".

În partea central-estică a județului Vrancea, inclusiv zona delimitată de localitățile: Poiana Cristei, Urechești, Focșani, Suraia, Garoafa, Mera, Movilița, Fitionești, Livezile, Păunești se vor semnala, până la ora 15,30, averse de ploaie care vor atinge și depăși 20 — 25 l/mp, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului, descărcări electrice.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...