Măsuri anti-doping în campania pentru locale!

Deranjaţi de cei trei ardei iuţi dăruiţi de Traian Băsescu candidatului PMP Robert Turcescu, cei din BEC au votat în unanimitate câteva măsuri menite să-i descurajeze pe cei tentaţi să recurgă la stimulente de orice fel. Spicuim.

Art 8. Sunt interzise cu desăvârşire opiaceele care-i fac pe candidaţi să promită asfaltări, canalizări, pietruiri de drumuri, deratizări, electrificări şi alte năstruşnicii pe care ei ştiu că n-au de gând să le pună în practică.

Art. 14. Nu sunt admise încurajări de la centru gen: primar garantat de X-ulescu, bag mâna-n foc pentru el, am încredere în el etc. ţinând cont că personalitatea de la centru care garantează n-are nicio treabă cu alesul local.

Art.20 Anabolizantele care fac să se umfle muşchii pe candidat nu vor fi admise deoarece se ştie că, odată campania trecută, muşchii se desumflă.

Art.22. Sunt admise, însă cu moderaţie, stimulente naturiste gen un ardei iute, o ţuică mică, poze cu o brunetă focoasă, care să ridice tonusul candidatului.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...