Raport strict, foarte, extrem de ultra secret

Domnule Iohannis. Am analizat produsele folosite pentru dezinfecţia spitalelor făcând în laboratoarele SRI următoarele experimente:

EXPERIMENT 1. I-am ordonat plutonierului SRI Păpurică Iliaş să se spele pe cap cu un astfel de produs şi instantaneu i-a căzut părul şi i s-au făcut ochii albaştri.

EXPERIMENT 2. Am spălat şosetele domnului general Păstârnac cu acelaşi produs şi a trebuit să facem cheta şi să trimitem pe cineva la Paris, să cumpere ale şosete ca să le înlocuim pe cele dizolvate.

EXPERIMENT 3. Am spălat curtea unităţii cu respectivul lichid şi ni s-au triplat cererile de trecere în rezervă pe caz de boală.

EXPERIMENT 4. Am folosit acest produs la spălat geamuri şi geamurile au devenit heliomate.

EXPERIMENT 5. Am forţat un şobolan prins de acelaşi plutonier Păpurică să bea din dezinfectant şi şobolanul a suferit grave mutaţii genetice transformându-se sub ochii noştri în iepure de câmp.

Sugeram că produsul nu este foarte sigur şi că trebuie acţionat în consecinţă.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...