Raport strict, foarte, extrem de ultra secret

Domnule Iohannis. Am analizat produsele folosite pentru dezinfecţia spitalelor făcând în laboratoarele SRI următoarele experimente:

EXPERIMENT 1. I-am ordonat plutonierului SRI Păpurică Iliaş să se spele pe cap cu un astfel de produs şi instantaneu i-a căzut părul şi i s-au făcut ochii albaştri.

EXPERIMENT 2. Am spălat şosetele domnului general Păstârnac cu acelaşi produs şi a trebuit să facem cheta şi să trimitem pe cineva la Paris, să cumpere ale şosete ca să le înlocuim pe cele dizolvate.

EXPERIMENT 3. Am spălat curtea unităţii cu respectivul lichid şi ni s-au triplat cererile de trecere în rezervă pe caz de boală.

EXPERIMENT 4. Am folosit acest produs la spălat geamuri şi geamurile au devenit heliomate.

EXPERIMENT 5. Am forţat un şobolan prins de acelaşi plutonier Păpurică să bea din dezinfectant şi şobolanul a suferit grave mutaţii genetice transformându-se sub ochii noştri în iepure de câmp.

Sugeram că produsul nu este foarte sigur şi că trebuie acţionat în consecinţă.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...