VÂLCEA: Un copil salvat de un poliţist din viitura de la Budeşti

VÂLCEA: Un copil salvat de un poliţist din viitura de la Budeşti foto ipj valcea
Caz de situaţii de urgenţă rezolvat de poliţistul vâlcean Marian Cicu, de la postul de poliţie Milcoiu, care a intervenit rapid în momentul în care i s-a comunicat că într-o casă erau prinşi de viitură un minor și două persoane în vârstă.

„În comuna Budești, judeţul Vâlcea, un pârâu a ieșit astăzi din matcă, mai multe gospodării fiind inundate.

Polițiștii Postului de Poliție Budești și din cadrul Posturilor de Poliție învecinate s-au deplasat imediat în zona afectată.

Într-o casă erau prinși un minor și două persoane în vârstă.

Agentul de poliție Cicu Marian, în momentul producerii viiturii, a spart geamul locuinței unde era prins minorul de 11 ani, trăgându-l afară și aducându-l lângă echipajul de poliție, în loc ferit.

Tânărul polițist este promoție 2012 și lucrează în cadrul Postul de Poliție Milcoiu”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...