IMAGINI DRAMATICE: Prăpăd făcut de viitură la BUDEŞTI! TRAFIC BLOCAT PE DN7

Ploaia torenţială din ultimele ore a făcut prăpăd şi în judeţul Vâlcea, mai ales ca la un moment dat a căzut şi grindină. Deşi încă nu există o evaluare a pagubelor făcută de autorităţi, reporterii noştri au surprins imagini dramatice în localitatea Budești, judeţul Vâlcea.

Drumul Naţional 7 a fost inundat, iar maşinile înoată practic prin apă din cauza căderilor , masive de precipitaţii, iar autorităţile au decis să blocheze traficul pe DN 7. Din primele informaţii, se pare că în Budeşti, în zona Vadova, s-a umflat u pârâu, iar mai multe case sunt inundate.

Meteorologii au emis Cod Galben de furtună şi grindină valabil pentru luni, 9 mai 2016, între orele 12.30 – 13.30 pentru mai multe localităţi din judeţul Vâlcea, existând posibilitatea să se producă fenomene imediate periculoase.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...