ATENŢIE! FOCAR DE INFECŢIE în spatele curţii unui râmnicean (foto video)

ATENŢIE! FOCAR DE INFECŢIE în spatele curţii unui râmnicean (foto video) Foto: Vocea Valcii
Video: youtube/ Vocea Vâlcii
În Râmnicu Vâlcea, pe strada Someş, în spatele curţii unui cetăţean, la fiecare ploaie mai abundentă, canalizarea se înfundă şi se transformă într-o adevărată fântână arteziană. Gaura respectivă de canal este amplasată pe domeniul public şi îi inundă râmniceanului Butacu G. curtea casei. Partea cea mai gravă este că în urma retragerii apelor, în curte rămân foarte multe resturi de carne de origine animală şi astfel riscul unui focar de infecţie este unul foarte mare.

Butacu G. are doi copii de 4 ani, respectiv 7 ani, şi se teme să îi mai lase să se joace în curte de teama îmbolnăvirii. Cu această problemă se confruntă cetăţeanul de 6-7 ani şi după nenumărate sesizări la autorităţi, nu a primit nici până acum o soluţionare.

Acesta susţine că a făcut sesizări la APAVIL, Garda de Mediu şi a anunţat chiar şi serviciul de urgenţă 112. Pe lângă adresele scrise aceasta s-a prezentat şi cu poze, însă atunci când autorităţile se prezintă la faţa locului apele se retrag şi bucăţile de leşuri sunt consumate de păsările necrofage.

“De 6-7 ani până în prezent, la fiecare ploaie mai intensă, canalizarea la care am locuinţa legală şi pe care o plătesc lunar se înfundă şi se transformă în fântână arteziană încât în curtea casei sunt inundat cu apa ce iese din găurile de cămin din faţa casei, amplasate pe domeniul public, în imediata vecinătate cu gardul proprietăţii, pe cel puţin un sfert din suprafaţă. După retragerea apei rămân tot felul de mirosuri insuportabile cel puţin 3-4 zile, cât şi bucăţi de carne şi cheaguri de sânge. Aceste probleme le-am sesizat telefonic dispeceratului S.C. APAVIL S.A. Râmnicu Vâlcea, dar angajaţii ajung cel mai repede la 3-4 ore după apel, atunci când apele se retrag, şi ciorile şi coţofenele adună resturile de carne. Angajaţii constată doar telefonic cele întâmplate, dar nu au făcut altceva decât să promită că nu se mai întâmplă!”, a relatat Butacu G. printr-o adresă scrisă către APAVIL.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...