Horoscop săptămânal 2-8 mai 2016

Horoscop săptămânal 2-8 mai 2016 FOTO: perfecte.ro
Horoscop săptămânal Berbec
După multe zile de muncă, nativii se pot relaxa în sfârşit în sânul familiei. Aceştia ar trebuie să profite din plin de aceste momente de linişte, pentru a-şi încărca bateriile. În privinţa cheltuielilor ar trebui să înveţe să fie mai cumpătaţi, deoarece riscă să rămână fără bani.

Horoscop săptămânal Taur
Taurii încep săptămâna în forţă, în special la locul de muncă. Se vor întoarce plini de energie din minivacanţa de Paşte şi asta îi va face să fie extrem de competitivi. În acest fel vor reuşi să îşi ducă la sfârşit nişte proiecte începute de mai mult timp. Luna Nouă intră pe cercul taurilor în această săptămână şi le afectază într-un mod pozitiv viaţa sentimentală.

Horoscop săptămânal Gemeni
Gemenii vor fi foarte ingenioşi la locul de muncă, iar asta le va aduce doar cuvinte de laudă din partea şefilor. Chiar dacă uneori vor simţi că presiunea îi apasă, vor vedea că vor “sclipi” în faţa tuturor. Pot, în schimb, să atragă şi invidia din partea colegilor, aşa că trebuie să aibă grijă şi să nu se lase prea uşor intimidaţi. Totul le va merge ca pe roate!

Horoscop săptămânal Rac
Racii se află într-o perioadă de tranziţie, în care îşi doresc să se redescopere pe ei înşişi. Aceştia sunt mai receptivi şi comunică foarte bine cu persoanele din jurul lor. Alţi nativi îşi doresc să le fie de folos persoanelor defavorizate şi se înscriu în diferite proiecte. Vor descoperi persoane cu aceleaşi idealuri şi principii de viaţă şi astfel vor lega prietenii de lungă durată.

Horoscop săptămânal Leu
Leii implicaţi într-o relaţie pot avea parte de conflicte, pe la mijlocul săptămânii, cu partenerul de viaţă. Aceştia trebuie să înveţe să se tempereze şi să nu mai sară ca arşi la orice reproş. Doar aşa vor reuşi să se reconcilieze. Pe plan financiar este posibil să apară nişte cheltuieli neprevăzute, aşa că dacă v-aţi făcut anumite planuri, s-ar putea să sufere mici schimbări.

Horoscop săptămânal Fecioară
Fecioarele vor avea rol de mediator în această săptămână. Este posibil ca nişte persoane din anturajul lor să intre în conflict, şi astfel nativii se hotărăsc să îi ajute să îngroape securea războiului. Maturitatea de care vor da dovadă le va fi de mare folos prietenilor certăreţi. Fecioarele care se află în căutarea unui loc de muncă, dacă vor fi chemate la interviuri, trebuie să dea dovadă de multă stăpânire de sine, şi să nu se lase pradă emoţiilor.

Horoscop săptămânal Balanţă
Balanţele îşi doresc să evadeze din cotidian, să se relaxeze şi să uite de tot ce îi apasă. Cum pot face cel mai bine acest lucru, dacă nu alături de cei dragi? Aşadar, nativii trebuie să profite din plin de momentele libere petrecute alături de rude, de prieteni, de familie, în perioada Sărbătorilor Pascale şi să dea uitării grijile, măcar pentru o perioadă.

Horoscop săptămânal Scorpion
Scorpionii sunt foarte rigizi în această săptămână. Unii nativi consideră că nu mai pot permite anumitor persoane din anturaj să profite de slăbiciunile lor, şi astfel se decid să ia atitudine. Diferenţa o face felul în care aleg să-şi exprime această nemulţumire: diplomat sau pe un ton mai agresiv.

Horoscop săptămânal Săgetător
Săgetătorii pot avea parte de câştiguri financiare în această săptămână, aşa că trebuie să fie atenţi la oportunităţile care li se ivesc. Ar fi şi păcat să nu profite de ele! Alţi nativi se vor simţi manipulaţi de unii membrii ai familiei, lucru ce îi nemulţumeşte. Pentru a nu da naştere unor conflicte de proporţii, cel mai bine, pentru nativi, ar fi să reacţioneze într-o manieră diplomată. Aşa vor da dovadă de mare caracter şi disciplină.

Horoscop săptămânal Capricorn
Unii capricorni se lasă prea mult purtaţi de val şi tind să cadă la extreme cu excesele. Indiferent că vorbim de mâncare, petrecere sau băutură, nativii trebuie să înveţe să mai ia o pauză. Dacă o vor ţine în acelaşi ritm îşi vor cheltuii toate economiile, se vor epuiza la maximum (în loc să-şi încarce bateriile cu forţe proaspete) şi nu vor mai avea randament la locul de muncă.

Horoscop săptămânal Vărsător
Vărsătorii trebuie să fie atenţi la deciziile pe care le vor lua în cadrul firmelor la care lucrează. Este posibil ca de această hotărâre să depindă o bună parte din viitorul lor financiar, aşa că trebuie să negocieze bine încă de la început.

Horoscop săptămânal Peşti
Peştii simt nevoia să se redescopere în aceste zile. Dacă nu au optat pentru o schimbare de look, acum este momentul oportun să o facă. În acest fel vor vedea că această schimbare le va induce o stare de confort mental. Schimbarea nu trebuie să se producă doar exterior, ci şi interior. Aşadar, nativii pot profite de zilele libere, de la începutul săptămânii, pentru a medita şi pentru a-şi pune ordine în gânduri.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...