VESTE BUNĂ pentru băutorii de cafea din România care preferă cafeaua de la automat

28 Apr 2016
In Romania au fost instalate primele automate de cafea care accepta plata cu telefonul, ne anunta Nestle Profesional, o divizie "out of home" a Nestle Romania.

Momentan, un numar limitat de automate Nescafe Alegria din Bucuresti, Bacau, Cluj, si Sibiu accepta plata direct cu telefonul mobil,.

Procedura de utilizare a acestui mod de plata este simpla: Clientul trimite un SMS catre numarul afisat pe automatul de cafea. La primirea unui SMS de confirmare, care are loc instant, aparatul afiseaza creditul disponibil.

Comanda produsului trebuie facuta in cel mult 1 minut de la primirea mesajului de confirmare. Banii sunt apoi listati pe factura operatorului mobil in cazul solicitantilor care au abonament si sunt retrasi direct din creditul disponibil pentru utilizatorii pre-pay.

In lunile urmatoare, reteaua acestor aparate se va extinde si in alte orase, urmand ca pana la sfarsitul anului Nestle sa detina 500 de aparate in toata tara.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...