RÂMNICU VÂLCEA: Mirel se retrage din cursa electorală! VEZI MOTIVUL

28 Apr 2016
Deşi unii nu-i dădeau mari şanse de reuşită Mirel, orfanul care a crescut la Casa de Copii, a reuşit să strângă peste 1.200 de semnături pentru candidatura sa ca consilier independent la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea. Duminică, 23 aprilie, Mirel Nelu Pătraşcu şi-a depus candidatura independentă Biroul Electoral Municipal.

Dar, astăzi, 28 aprilie, Mirel Nelu Pătraşcu şi-a anunţat retragerea din cursa electorală, dezamăgit din mai multe puncte de vedere. Iată ce scrisoare trimite „orfanul de la casa de copii candidat ca consilier independent la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea” susţinătorilor lui:

„În primul rând vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit și care au semnat pentru candidatura mea la Consiliul Local la alegerile din 5 iunie 2016.

Nu pot să nu uit sprijinul necondiționat al multor cetățeni de bun simț ai municipiului nostru, care de fiecare dată mi-au dat un sfat, m-au încurajat în acest demers nobil.

Mulțumesc echipei mele de campanile care m-a suportat zi de zi și care a fost alături de mine în cele mai grele momente ale campaniei de strângere de semnături.

Din păcate trebuie să renunț la candidatura mea ca independent din următoarele motive:

- Cel mai important aspect este cel al mandatarului financiar. Nu am reușit să conving niciun expert contabil, să-mi fie mandatar financiar, datorită mediului din care provin -“casa de copii”. Eticheta de orfan nu prezenta nici-o garanție morală și financiară, deși au fost destui cetățeni ai orașului care mi-au garantat finanțarea.

- Un alt motiv este faptul că pseudo primarul ION GIGI MATEI (PSD) a încălcat legea. Acesta împreună cu AVRAM, șeful corpului de control al Primăriei mi-au refuzat cererea de instalare a cortului de campanie de strângere a semnăturilor. Mai mult, acest AVRAM mi-a declarat telefonic că pot instala cort fără aprobare că are el grijă să nu pățesc nimic. Dacă Poliția Locală mă repera pe stradă, avea grijă AVRAM să nu iau amendă. Evident că nu am făcut această greșeală, știind că fără aprobare luam amendă.

Rămân doar cu satisfacția că am reușit să-mi validiez candidatura la BEC Rm.Vâlcea și că un partid național, PMP, nu a reușit să strângă numărul necesar de semnături, candidatura d-lui MIREA (PMP) fiind respinsă.

BEC mi-a validat un număr de 1197 de semnături, deși îmi trebuiau doar 992.

A fost o experiență plăcută, am avut multe de învățat și mai mult am realizat cât de mult sunt iubit de cetățenii normali ai orașului.

Cu prietenie și respect

Mirel Nelu Pătrașcu”.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...