VOCEA VÂLCII, cea mai citită publicaţie on-line în luna aprilie 2016 în VÂLCEA

VOCEA VÂLCII, cea mai citită publicaţie on-line în luna aprilie 2016 în VÂLCEA Foto: trafic.ro
Concurenţa pe piaţa publicistică vâlceană nu ne deranjează, dacă ea este corectă şi la vedere. Este complicat să fii prezent în mediul on-line, să faci trafic pe bune şi cu toate acestea să nu publici într-o zi nici măcar o ştire. Cu toate acestea, site-ul publicaţiei saptamana.net creşte ca Făt-Frumos într-o zi, fără a se obosi să-şi informeze cititorii cu ceva, orice.

Curioşi din fire, am studiat un pic problema, iar ceea ce am aflat a început să cam miroasă a şmecherie. Spre exemplu, peste 50% din traficul saptamana.net zilnic vine din America. Ne-am gândit că l-au transformat pe Mitu în agent de marketing şi că le-a făcut publicitate acolo. In fine, aşa o fi!

Mai apoi, se poate observa cu ușurință studiind trafic.ro că în luna aprilie 2016, spre exemplu, saptamana.net are 54.166 de cititori on-line, în timp ce www.voceavalcii.ro are 275.198 de unici în aceeași perioadă.

De asemenea, mai putem face o comparație interesantă: tot în luna aprilie 2016, saptamana.net are 5.993 cititori din județul Vâlcea, iar www.voceavalcii.ro are 33.795 de cititori on-line.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...