Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Un băieţel născut orb are nevoie de ajutorul nostru

Dragoş s-a născut prematur la Maternitatea din Vâlcea. Cântarea la naştere doar 1340 g. La vârsta de doar două luni, bebeluşul a fost trimis la Bucureşti pentru efectuarea unui control oftalmologic. Diagnosticul primit a fost unul extrem de dur: dezlipire totală de retină la ochiul drept, iar la ochiul stâng, de gradul IV, stagiu I. Asociaţia „Mămici din Vâlcea”, cu ajutorul oamenilor săritori din judeţ, s-au mobilizat exemplar şi astfel au reuşit să achiziţioneze biletele de avion pentru Dragoş şi părinţii lui.

Drumul lor nu se află la final, deoarece mai au de strâns aproximativ 2500 de euro. O lună şi jumătate îl mai desparte de Dragoş de prima intervenţie şi dacă lucrurile vor decurge la fel de bine ca şi până acum, avem speranţa că micuţul o să primească toată suma necesară. Mămicile din Vâlcea au organizat chiar şi o provocare inedită pe reţelele de socializare, în care îşi îndeamnă prietenii să-şi filmeze copiii, şi astfel să răspundă provocării strângerii de bani pentru Dragoş.

Această lecţie de viaţă îi va învăţa pe cei mici să fie săritori încă de la o vârstă fragedă, şi să nu rămână indiferenţi la suferinţă aproapelui. Speram că Sărbătorile Pascale să-i îndemne pe cetăţenii oraşului nostru să susţină acest caz şi astfel să primim o veste bună din partea mămicilor din Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella