Un băieţel născut orb are nevoie de ajutorul nostru

Dragoş s-a născut prematur la Maternitatea din Vâlcea. Cântarea la naştere doar 1340 g. La vârsta de doar două luni, bebeluşul a fost trimis la Bucureşti pentru efectuarea unui control oftalmologic. Diagnosticul primit a fost unul extrem de dur: dezlipire totală de retină la ochiul drept, iar la ochiul stâng, de gradul IV, stagiu I. Asociaţia „Mămici din Vâlcea”, cu ajutorul oamenilor săritori din judeţ, s-au mobilizat exemplar şi astfel au reuşit să achiziţioneze biletele de avion pentru Dragoş şi părinţii lui.

Drumul lor nu se află la final, deoarece mai au de strâns aproximativ 2500 de euro. O lună şi jumătate îl mai desparte de Dragoş de prima intervenţie şi dacă lucrurile vor decurge la fel de bine ca şi până acum, avem speranţa că micuţul o să primească toată suma necesară. Mămicile din Vâlcea au organizat chiar şi o provocare inedită pe reţelele de socializare, în care îşi îndeamnă prietenii să-şi filmeze copiii, şi astfel să răspundă provocării strângerii de bani pentru Dragoş.

Această lecţie de viaţă îi va învăţa pe cei mici să fie săritori încă de la o vârstă fragedă, şi să nu rămână indiferenţi la suferinţă aproapelui. Speram că Sărbătorile Pascale să-i îndemne pe cetăţenii oraşului nostru să susţină acest caz şi astfel să primim o veste bună din partea mămicilor din Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...