Marş de protest organizat astăzi în Bucureşti de Partidul România Unită

27 Apr 2016
Marş de protest organizat astăzi în Bucureşti de Partidul România Unită Foto: anchetaonline.ro
Astăzi, PRU organizează cel de al doilea protest împotriva construirii moscheii turceşti în Bucureşti şi a primirii de imigranţi musulmani în ţară.

Marşul Creştinătăţii are ca punct de plecare sediul central al Partidului România Unită de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

Bogdan Diaconu, liderul PRU a declarat că în Săptămâna Mare este datoria noastră de romani să ne arătăm preţuirea faţă de moştenirea creştină a acestui popor şi să nu lăsăm islamul să ne invadeze prin construirea unei mega moschei în capitala şi prin primirea de imigranţi musulmani în România.

Partidul România Unită a cerut în nenumărate rânduri organizarea unui referendum pentru a-i întrebă pe romani dacă sunt de acord să fie construită această moschee cu banii Turcei în capitala României.

Preşedintele PRU mai arată că partidul în fruntea căruia se afla se va lupta cu toate mijloacele pentru a opri islamizarea României.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...