Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Cozonacul VEL PITAR, bombă cu aditivi!

Cozonacul VEL PITAR, bombă cu aditivi! SURSA FOTO: www.cozonaculdolofan.ro

Conform cugetliber.ro, Asociaţia Pro Consumatori a realizat cu ocazia Sărbătorilor Pascale, un studiu referitor la conţinutul de aditivi al cozonacilor de pe piaţa românească. APC a făcut analize pe 31 de tipuri de cozonaci printre care s-au numărat şi firmele noastre vâlcene: Velpitar, Lucipol şi Boromir.

În cele 31 de produse analizate s-au identificat aproximativ 30 de aditivi alimentari. În topul cozonacilor cu cei mai mulţi aditivi se află cei de la Vel Pitar si Lucipol, iar pe ultimele locuri se numără cozonacul cu ciocolată şi rom de la Boromir. Aşadar, analizaţi cu atenţie etichetele cozonacilor înainte de a-i cumpăra şi pentru a fi mai siguri puteţi încerca să-i preparaţi şi acasă. Noi v-am prezentat un videoclip extraordinar cu toţi paşii de realizare a unui cozonac tradiţional.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella