Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO-VIDEO: Vedetă PLAYBOY din Drăgăşani se lansează în muzică

FOTO-VIDEO: Vedetă PLAYBOY din Drăgăşani se lansează în muzică FOTO: huff.ro.
Laura Băiţoiu şi-a făcut debutul în lumea showbizului printr-un pictorial incendiar în faimoasa revistă Playboy. Născută în municipiul Drăgăşani, Judeţul Vâlcea, frumoasa olteancă îşi doreşte în schimb să se întoarcă la o pasiune mai veche, şi anume: muzica. Aceasta a urmat liceul de muzică şi a studiat pianul nu mai puţin de 10 ani.

După ce a făcut furori în revista destinată adulţilor, Laura îşi încearcă norocul în industria muzicală şi lansează single-ul “Kemosabe”.

Conform huff.ro Laura spunea „Că un prieten adevărat te prinde de mână şi îţi atinge inima. Asta o spune şi piesa „Kemosabe”, care a fost compusă de echipa Lanoy Production, oferindu-i un aer fresh, oriental de vară. Mulţumesc atât impresarului şi managerului meu Florin Nedelcu, cât şi întregii echipe Lanoy pentru muncă, implicarea şi încrederea acordată!„
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella