VIDEO: Reţetă de prăjitură Albă ca Zăpada

VIDEO: Reţetă de prăjitură Albă ca Zăpada www.degenfeminin.ro
Dacă îţi plac prăjiturile umplute cu o cremă acrişoară, foarte răcoritoare, atunci următoarea reţeta îţi va fi cu siguranţă pe plac.

În caz că ai mai preparat prăjitura Albă ca Zăpadă sau Lămâiţa, vei observa că în această reţetă amoniul pentru prăjituri este înlocuit cu praful de copt. Rezultatul obţinut este acelaşi, cu excepţia mirosului, care este mult mai plăcut în cazul folosirii celui din urmă agent de creştere.

Pentru a întinde mai uşor foile, poţi pune fiecare bucată de aluat între două hârtii de copt. Dacă la un moment dat foia se rupe, o poţi repara foarte uşor prin punerea unei “petec” de aluat peste fisură şi întinderea cât mai uniformă cu ajutorul sucitorului. Nici nu se va observa “intervenţia”.

În alte variante, Lămâiţa este pudrată cu zahăr pudră şi nu cu fulgi de cocos. Aici se poate opta pentru varianta dorită în funcţie de preferinţă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...