Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: Reţetă de prăjitură Albă ca Zăpada

VIDEO: Reţetă de prăjitură Albă ca Zăpada www.degenfeminin.ro
Dacă îţi plac prăjiturile umplute cu o cremă acrişoară, foarte răcoritoare, atunci următoarea reţeta îţi va fi cu siguranţă pe plac.

În caz că ai mai preparat prăjitura Albă ca Zăpadă sau Lămâiţa, vei observa că în această reţetă amoniul pentru prăjituri este înlocuit cu praful de copt. Rezultatul obţinut este acelaşi, cu excepţia mirosului, care este mult mai plăcut în cazul folosirii celui din urmă agent de creştere.

Pentru a întinde mai uşor foile, poţi pune fiecare bucată de aluat între două hârtii de copt. Dacă la un moment dat foia se rupe, o poţi repara foarte uşor prin punerea unei “petec” de aluat peste fisură şi întinderea cât mai uniformă cu ajutorul sucitorului. Nici nu se va observa “intervenţia”.

În alte variante, Lămâiţa este pudrată cu zahăr pudră şi nu cu fulgi de cocos. Aici se poate opta pentru varianta dorită în funcţie de preferinţă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella