VIDEO: Cea mai uşoară reţetă de CHEC pufos marmorat

VIDEO: Cea mai uşoară reţetă de CHEC pufos marmorat www.degenfeminin.ro
Sărbătorile Pascale se apropie cu paşi repezi, iar gospodinele deja au intrat în febra pregătirilor. În următorul videoclip vă vom prezenta o reţetă de chec pufos.

Partea interesantă vine la sfârşitul videoclipului, în care veţi vedea cum puteţi realiza un model marmorat cu adevărat spectaculos.

Un alt secret pentru obţinerea unui pandişpan cât mai pufos, constă în adăugarea câtorva picături de suc de lămâie în albuşuri, atunci când le bateţi ca pentru bezele. În acest fel nu se vor bate prea rău şi vor încorpora suficient aer pentru obţinerea unui chec pufos.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...