SPECTACULOS: Vezi ce VEDETĂ a SLĂBIT în doar patru săptămâni după naştere

SPECTACULOS: Vezi ce VEDETĂ a SLĂBIT în doar patru săptămâni după naştere Foto: Facebook
Sore se numără printre fericitele proaspăt mămici care a reuşit, într-un timp record, să dea jos toate kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

În pozele postate pe reţele sociale, vedeta ne surprinde cu o siluetă demnă de invidiat, chiar dacă nu a trecut mai mult de o lună de când a născut.

Tânăra mămică a fost norocoasă şi nu s-a îngrăşat cu mai mult de 10 kilograme în timpul sarcinii, în comparaţie cu alte femei care pot depăşi cu mult aceste kilograme. Se pare că secretul vedetei este un stil de viaţă sănătos.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...