HOROSCOP: Vezi ce îţi rezervă astrele în SĂPTĂMÂNA MARE

HOROSCOP: Vezi ce îţi rezervă astrele în SĂPTĂMÂNA MARE Foto: pixabay.com
Horoscop săptămânal zodia Berbec
În comparaţie cu zilele anterioare, Berbecii se simt mult mai liniştiţi în această săptămână. Acest lucru se poate datora şi intrării în Săptămâna Patimilor, care ne îndeamnă să fim mai buni şi mai îngăduitori cu cei din jurul nostru. Intrarea Lunii în Peşti, îi face să fie mai melancolici şi să se bucure de o linişte sufletească aparte.

Horoscop săptămânal zodia Taur
Taurii simt nevoia să se gândească mai mult asupra problemelor care îi apasă în ultimul timp, pentru a găsi o soluţie de rezolvare. Această stare îi poate face să pară mai distanţi cu cei din jurul lor, şi astfel li se poate reproşa lipsa de comunicare. Nativii trebuie să înveţe cum să se detaşeze mai uşor de grijile cotidiene.

Horoscop săptămânal zodia Gemeni
Gemenii pot semna nişte contracte importante în următoarele zile, aşa că trebuie să fie atenţi la toate clauzele acestora. Nativii cu probleme amoroase au toate şansele de conciliere în această săptămână, aşa că pot să se pregătească pentru o escapadă romantică, alături de partener. Sărbătorile Pascale le pot oferi o perioadă de reaprindere a flacării pasiunii, aşa că trebuie să profite din plin de aceste zile libere.

Horoscop săptămânal zodia Rac
Racii care vor avea parte de probleme la locul de muncă, vor tinde să le aducă şi acasă. Acest lucru le poate perturba serios liniştea căminului, aşa că ar trebui să înveţe să-şi lase problemele de pe plan profesional la uşă. Nativii pot profita de zilele libere de Paşte pentru a se detaşa de tot ce îi apasă.

Horoscop săptămânal zodia Leu
Leii vor primi nişte veşti excelente la început de săptămână, iar acest lucru îi va face să fie extreme de bucuroşi. Îi vor molipsi şi pe cei din jurul lor, şi astfel vor avea parte de multă armonie acasă, dar şi la locul de muncă. Cu sănătatea stau bine, însă unii nativi vor simţi nevoia să facă mai multă mişcare.

Horoscop săptămânal zodia Fecioară
Fecioarele vor trece în aceste zile printr-o perioadă de tranziţie. Indiferent că îşi vor schimba locul de muncă sau vor dori să-şi pună pe picioare propria afacere, această săptămână se anunţă a fi una decisivă, şi extrem de importantă, pentru viitorul lor. Aşadar, fecioarele trebuie să fie foarte atente la deciziile pe care le vor lua, deoarece vor fi de o importanţă maximă.

Horoscop săptămânal zodia Balanţă
Balanţele trebuie să înveţe să fie mai temperate în această săptămână. Chiar dacă se vor simţi neîndreptăţite, dacă vor comunica pe un ton mai calm, vor vedea că problema este pe jumătate rezolvată. Profesional, este posibil să aibă parte de nişte zile mai aglomerate, însă vor avea suficient timp să-şi încarce bateriile în minivacanţa de Paşte şi 1 mai.

Horoscop săptămânal zodia Scorpion
Scorpionii vor tinde să amâne rezolvarea unor probleme care sunt destul de importante. Cel mai bine pentru nativi, ar fi să ia taurul de coarne şi să ducă la bun sfârşit tot ce şi-au propus. Vor vedea cât de liniştiţi se vor simţi după ce vor scăpa de aceste griji.

Horoscop săptămânal zodia Săgetător
Săgetătorii vor avea de luat o decizie importantă pe plan profesional, în această săptămână. Cel mai bine ar fi să aibă multă încredere în forţele proprii, să se bazeze pe propriul instinct şi să nu aplece urechea la zvonuri. Cei din jurul lor nu sunt întotdeauna bine intenţionaţi, şi este posibil să îşi dorească doar să îi descurajeze.

Horoscop săptămânal zodia Capricorn
Capricornii care se află în căutarea jumătăţii, pot profita de zilele libere de Paşte pentru a-şi găsi jumătatea. Pe plan profesional vor avea parte doar de reuşite, deoarece vor avea foarte multă încredere în forţele proprii. Psihicul de fier este cel care îi caracterizează din plin pe nativi, iar asta îi ajută de fiecare dată să îşi atingă tot ce îşi propun.

Horoscop săptămânal zodia Vărsător
Vărsătorii care au de susţinut anumite proiecte sau examene, trebuie să aibă mai multă încredere în ei. Chiar dacă vor simţi că emoţiile îi copleşesc, nu trebuie să se dea de gol în faţa celor din jur. Vor vedea că atitudinea face diferenţa, şi dacă se cred învingători încă de la început, nu au cum să piardă.

Horoscop săptămânal zodia Peşti
Peştii se vor simţi foarte inspiraţi în aceste zile şi astfel vor avea parte de multe reuşite pe plan profesional. Pe de altă parte, trebuie să fie mai chibzuiţi în privinţa cheltuielilor. Chiar dacă vor dori să cumpere cadouri tuturor celor dragi, se pot limita la ceva mai ieftin, dar cu valoare sentimentală.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...