FOTO VIDEO: CAMPANIE SÂNGEROASĂ la Păușești Otăsău! Ginerele lui COVERGĂ i-a dat cu toporul în cap

Video: youtube/ Vocea Vâlcii
ATENŢIE! Imagini care te pot afecta emoţional.

Se încing spiritele în localităţile judeţului, odată cu apropierea campaniei electorale pentru alegerile locale din data de 5 iunie 2016. Un greu social-democrat din comuna Păuşeşti-Otăsău – Catrina Constantin, ginerele lui Covercă, om de afaceri în domeniul exploatării lemnului, i-a dat cu toporul în cap unui consătean pe motiv că a trecut pe terenul lui.

Victima, Băluţă Lucian, de 61 de ani, a plecat duminică, 18 aprilie a.c., la cules de ciuperci, fiind însoţit de trei câini de-ai săi rasa metish. La un moment dat, a trecut pe lângă proprietatea ginerelui lui Covercă, care are câţiva câini din rasa Rottweiler, iar câinii lui Catrina, care sunt extrem de agresivi, au sărit la mai micii patrupezi ai lui Băluţă Lucian. Acesta, speriat că bestiile lui Catrina îi omoară patrupezii, a încercat să-l salveze pe un câine de-al său, numai că nervos ginerele lui Covercă a intervenit în conflictul canin şi în loc să despartă câinii, i-a dat omului cu toporul în cap.

Internat de urgenţă la Craiova

Rudele bărbatului lovit, care a ajuns împleticindu-se acasă, au sunat imediat la 112, anunţând că acesta a fost agresat de Constantin Catrina zis Mocanu, ginerele lui Covercă şi un influent politician din zonă. De altfel, PSD-ul i-ar fi promis acestuia postul de viceprimar în cazul în care candidatul PSD câştigă alegerile.

De urgenţă, victima în vârstă de 61 de ani a fost transportată la spitalul din Craiova, fiind diagnosticat de medici cu traumatism craniocerebral acut deschis. Ulterior, după ce starea de urgenţă a trecut, Băluţă Lucian a fost din nou trimis la spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, secţia Neurochirurgie, unde se află internat şi în momentul de faţă.

Victima trebuie să depună plângere

Aşa cum se procedează în asemenea situaţii, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe. Dosarul va fi cercetat cu temeinicie în momentul în care victima va depune o plângere prealabilă, având la dispoziţie 90 de zile pentru a face acest lucru. Aşadar, în cazul în care Băluţă Lucian nu va depune plângere, Constantin Catrina zis Mocanu scapă nepedepsit deşi nu mult a lipsit să-l trimită pe bietul om pe lumea cealaltă.

Rudele bărbatului lovit susţin că vor merge până la capăt, deşi au simţit că se încearcă muşamalizarea dosarului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...