ACCIDENT: Beat la volan, a intrat în semaforul de pe GIB MIHĂESCU

ACCIDENT: Beat la volan, a intrat în semaforul de pe GIB MIHĂESCU Foto: google maps
Un tânăr de 20 de ani din Râmnicu Vâlcea a condus un autovehicul sub influenţa alcoolului, reușind perfomanța de a intra în semaforul de pe strada Gib Mihăescu din Râmnicu Vâlcea.

Astfel, în data de 20 aprilie a.c., ora 05.45, T. Robert, de 20 de ani a condus un autovehicul pe str. Gib Mihăescu din mun. Rm. Vâlcea, iar la efectuarea unui viraj la dreapta a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un stâlp pe care este montat un semafor electric.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat,motiv pentru care s-a întocmit dosar penal.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...