Razie în Râmnicu Vâlcea şi Drăgăşani, la comercianți

Marţi, 19 aprilie a.c., poliţiştii vâlceni din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice împreună cu cei din cadrul Serviciului Ordine Publică şi formaţiunile rutiere au acţionat pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică şi protejarea populaţiei împotriva actelor de comerţ ilicit în perioada sărbătorilor pascale, în mun. Rm Vâlcea şi Drăgăşani.

În judeţul Vâlcea la acţiuni au participat, alături de poliţişti, şi specialişti din cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Vâlcea, Direcţiei Agricole pentru Dezvoltare Rurală Vâlcea şi Oficiului pentru Protecţia Consumatorului Vâlcea.

În urma activităţilor au fost verificaţi 17 agenţi economici şi legitimate 11 persoane, fiind aplicate 13 sancţiuni contravenţionale în valoare de 21150 de lei. Totodată, poliţiştii au constatat 3 infracţiuni şi au confiscat alimente, obiecte de îmbrăcăminte, parfumuri şi bijuterii, în valoare de 14.330de lei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...