PERCHEZIŢII la HOŢII din BĂBENI

PERCHEZIŢII la HOŢII din BĂBENI foto arhiva Vocea Valcii
Un bărbat de 33 de ani din oraşul Băbeni, judeţul Vâlcea, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt, s-a trezit cu mascaţii la poartă la sfârşitul săptămânii trecute. Oamenii legii au făcut percheziţii la locuinţa individului, ocazie cu care au descoperit mai multe bunuri sustrase din incinta unor societăţi comerciale vâlcene.

Însă, poliţiştii au descoperit că Dumitru B. nu acţiona singur, ci alături de Constantin P., de 22 de ani, Mihai G., de 46 de ani, toţi din oraşul Băbeni şi Alexandru M., de 34 de ani, din comuna Stoileşti, ei fiind bănuiţi de comiterea a şapte furturi şi cauzând un prejudiciu de 15.000 de lei.

„Astfel, în urma percheziţiei efectuate, poliţiştii au identificat bunuri sustrase în perioada 06-14 aprilie a.c. din societăţi comerciale şi de accesorii auto-utilaje (bunuri alimentare, motorină, baterii auto, unelte şi utilaje agricole). Bunurile identificate au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor şi pentru predarea acestora părţilor vătămate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor 4 bărbaţi” – susţin poliţiştii de la IPJ Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...