Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Săptămâna pe scurt - de la lume adunate, 14 aprilie 2016

13 Apr 2016
Săptămâna pe scurt - de la lume adunate, 14 aprilie 2016 foto arhiva Vocea Valcii
• Lumina activismului edilitar, Cristian Popescu-Piedone şi-a anunţat candidatura la Primăria Sectorului 4, după ce a spus că se retrage din viaţa publică • Ilie Ciontu, fostul şef Evidenţei Populaţiei Vâlcea, l-a exasperat pe magistratul Judecătoriei Drăgăşani • Poliţiştii din IPJ Vâlcea sunt îngroziţi numai când se gândesc că ar putea să-l aibă şef pe Dănuţ Drăghici


• Lumina activismului edilitar, Cristian Popescu-Piedone şi-a anunţat candidatura la Primăria Sectorului 4, după ce a spus că se retrage din viaţa publică. Este așteptată cu înfrigurare resurecția etern independentului Sorin Oprescu. Și, la promiție, 2 în 1, Marian Vanghelie și Neculai Onțanu, oriunde s-ar afla. Dacă-i bal, bal să fie! Unde-i Casandra care zicea că mai rău nu se poate? Uite că se poate! Să nu ne pierdem cu Firea! Totuși! Cine știe ce doamnă ascunsă mai zace și în ea.

• Domnilor, eu pe Alina Gorghiu o înțeleg. E gravidă, are grețuri, poftește la chestii trăznite, alea, alea. Mai derapează, mai dă rateuri, mă rog. Dar chiar vreau să știu, pe namila aia de Vasile Blaga cine dracu l-a putut lăsa cu burta la gură? Și cum? Că e și urât.

• Ilie Ciontu, fostul şef Evidenţei Populaţiei Vâlcea, l-a exasperat pe magistratul Judecătoriei Drăgăşani, cel care judecă dosarul în care acesta este acuzat că a condus beat un autovehicul pe drumurile publice şi a refuzat relevarea mostrelor biologice. Din surse sigure am aflat că, de fiecare dată, la fiecare termen, Ilie Ciontu s-ar fi prezentat în instanţă într-o stare avansată de ebrietate, vorbind mult şi fără noimă. De altfel, se pare că fostul şef de la Evidenţa Populaţiei Vâlcea a fost dat afară din spital, acolo unde s-a dus să se interneze, tot din cauza alcoolului. Omul se putea abţine să nu consume zilnic, iar cadrele medicale nu puteau să-i administreze un tratament. Astfel că, l-au sfătuit să meargă acasă şi să se întoarcă în momentul în care poate sta câteva zile treaz.

• Poliţiştii din IPJ Vâlcea sunt îngroziţi numai când se gândesc că ar putea să-l aibă şef pe Dănuţ Drăghici. Nu e nicio noutate că acesta este un personaj destul de controversat în Poliţia din Vâlcea, iar profesional nu prea este apreciat. De altfel, colegii săi spun că are un temperament vulcanic, iar când nu-i convine un document întocmit de un subordonat, are obiceiul de a-i tăia documentele cu foarfeca, dar nu înainte de a-i face analiză pe text, de parcă ar fi profesor de Limba şi literatura română.


Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella