Poliția italiană au arestat membri ai unui renumit clan mafiot

Poliția italiană au arestat membri ai unui renumit clan mafiot Foto: ansa.it
Zece membri ai renumitului clan mafiot italian „Spada” au fost arestați într-o suburbie a Romeo de la malul mării – Ostia. Acesta sunt acuzați de extorcare, mutilări precum practica împușcării în genunchi a adversarilor și alte infracțiuni de tip mafiot, a anunțat poliţia din Italia.

Membri ai acestui clan sunt deja implicați și în alte cazuri penale în Ostia, o municipalitate a cărei administrație locală a fost desființată de către guvernul central, anul trecut, ca urmare a infiltrării Mafia în rândurile sale.

Decizia arestării a fost luată după așa-numitul scandal Mafia Capitale, care a condus la zeci de arestări la sfârșitul anului 2014, printre care responsabili politici locali de prim rang, în legătură cu manipularea unor contracte de lucrări publice de către mafioți locali.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...