Mirel, orfanul care vrea să candideze la Primăria RÂMNICU VÂLCEA, RIDICAT de pe stradă de poliţie (FOTO)

Mirel, orfanul care vrea să candideze la Primăria RÂMNICU VÂLCEA, RIDICAT de pe stradă de poliţie (FOTO) foto facebook
Situaţie inedită petrecută în urmă cu puţin timp în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea. Mirel Nelu Pătraşcu, orfanul care a declarat că strânge semnături pentru a candida la primăria Râmnicu Vâlcea ca şi independent a fost ridicat de pe stradă de poliţie pentru că... strângea semnături. Acesta a fost dus cu duba la Poliţie şi chestionat.

Întâmplarea este cu atât mai de neînţeles în condiţiile în care la câţiva metri de Mirel nelu Pătraşcu se aflau alţi doi tineri care strângeau semnături pentru un partid politic, însă aceştia nu au fost chestionaţi în niciun fel de oamenii legii.

De asemenea, nicio lege din această ţară nu interzice strângerea de semnături pe stradă, iar mai mult, a fost contactată şi Autoritatea Electorală Permanentă, care a opinat că nu există niciun impediment privind strângerea de semnături.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...