KAUFLAND: 9 staţii de alimentare pentru maşini electrice! Una va fi la Râmnicu Vâlcea

Mașinile electrice reprezintă o prioritate pentru lanţul de hipermarketuri Kaufland, care a avut anul trecut afaceri de apox. 2 mld de euro. În acest sens, Kaufland va investi în nouă staţii de alimentare pentru maşini electrice, care vor fi amplasate în parcarea magazinelor reţelei aflate pe „ruta“ Constanţa - Arad.

”Benzinăriile electrice”, cum mai sunt denumite reprezintă o investiție de 135.000-225.000 de euro. Acestea vor fi deschise în parteneriat cu producătorul de energie regenerabilă Renovatio, care a lansat o reţea de încărcare rapidă dedicată tuturor utilizatorilor de vehicule electrice din România.

Staţiile dezvoltate în parteneriat cu Kaufland vor fi amplasate în parcările magazinelor Kaufland din oraşele Arad, Timişoara, Deva, Sebeş, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Bucureşti şi Constanţa, precum şi pe autostrada 2. Acestea vor funcţiona non-stop.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...