Există unitate de măsură pentru cuvântul CURVĂ?

06 Apr 2016
Cunoaşte cineva cum se defineşte şi care este unitatea de măsură pentru expresia CURVĂ? Sau cine stabileşte cât este de curvă şi de ce o femeie? Nu doresc să reiau dilema veche de 2.000 de ani de ce femeile sunt curve sau butada aceea ca bărbaţii sunt doar afemeiaţi. Apoi, chestia aceea cu pălăria pe care şi-o ridică bărbatul şi pleacă mai departe, mă seacă la culme. Nu există scuze, nici atunci, nici acum. Acum mă calcă pe nervi atitudinea unora colegi din presă care au impresia că pot jigni pe cineva doar pentru simplul fapt că ţinta vizată este femeie, necăsătorită, nu are cine să o protejeze şi îşi trăieşte viaţa după bunul ei plac.

Am constatat că limbajul în unele publicaţii din presa locală a scăzut rău de tot, inadmisibil de jos. Este nepermis să ataci suburban o colegă de breaslă, indiferent cât de îndreptăţit te-ai crede!

Când citesc azi cum se atacă unii indivizi prin presa din Vâlcea, mi-e dor de disputele dintre Petre Tănăsoaica şi şeful meu, Romeo Popescu. Măcar, acelea erau dispute legate de idei, principii şi concepte diferite de viaţă. Şi cu siguranţă, limbajul lor era unul superior, chiar elevat.

Cei care doresc să facă, cu adevărat, presă în Vâlcea, trebuie să se delimiteze de asemenea atacuri, să nu stea pe margine şi să se bucure că Ziarul de Vâlcea nu a scris de ei. O să le vină şi lor rândul, cu siguranţă. Ştiu mai bine decât oricine cum este să fii atacat mişeleşte, atât în ziare, cât şi pe Facebook şi să nu te susţină nimeni! De aceea, aleg să fiu azi alături de colega mea, despre care lipsitul de onoare, bărbăţie şi educaţie a scris că ar fi curvă şi să protestez faţă de asemenea practici.

Nu mi-e frică că ar putea să scrie cineva ceva despre mine, după ce am văzut că unii sunt în stare să scrie de propriile lor soţii sau mame şi să le linşeze mediatic. Ruşine!
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...