Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Există unitate de măsură pentru cuvântul CURVĂ?

06 Apr 2016
Cunoaşte cineva cum se defineşte şi care este unitatea de măsură pentru expresia CURVĂ? Sau cine stabileşte cât este de curvă şi de ce o femeie? Nu doresc să reiau dilema veche de 2.000 de ani de ce femeile sunt curve sau butada aceea ca bărbaţii sunt doar afemeiaţi. Apoi, chestia aceea cu pălăria pe care şi-o ridică bărbatul şi pleacă mai departe, mă seacă la culme. Nu există scuze, nici atunci, nici acum. Acum mă calcă pe nervi atitudinea unora colegi din presă care au impresia că pot jigni pe cineva doar pentru simplul fapt că ţinta vizată este femeie, necăsătorită, nu are cine să o protejeze şi îşi trăieşte viaţa după bunul ei plac.

Am constatat că limbajul în unele publicaţii din presa locală a scăzut rău de tot, inadmisibil de jos. Este nepermis să ataci suburban o colegă de breaslă, indiferent cât de îndreptăţit te-ai crede!

Când citesc azi cum se atacă unii indivizi prin presa din Vâlcea, mi-e dor de disputele dintre Petre Tănăsoaica şi şeful meu, Romeo Popescu. Măcar, acelea erau dispute legate de idei, principii şi concepte diferite de viaţă. Şi cu siguranţă, limbajul lor era unul superior, chiar elevat.

Cei care doresc să facă, cu adevărat, presă în Vâlcea, trebuie să se delimiteze de asemenea atacuri, să nu stea pe margine şi să se bucure că Ziarul de Vâlcea nu a scris de ei. O să le vină şi lor rândul, cu siguranţă. Ştiu mai bine decât oricine cum este să fii atacat mişeleşte, atât în ziare, cât şi pe Facebook şi să nu te susţină nimeni! De aceea, aleg să fiu azi alături de colega mea, despre care lipsitul de onoare, bărbăţie şi educaţie a scris că ar fi curvă şi să protestez faţă de asemenea practici.

Nu mi-e frică că ar putea să scrie cineva ceva despre mine, după ce am văzut că unii sunt în stare să scrie de propriile lor soţii sau mame şi să le linşeze mediatic. Ruşine!
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella