În spatele fiecărei afaceri murdare din România, se află cel puţin un evreu

06 Apr 2016
Circ şi pâine, speranţă şi teamă, iată ce ne oferă România noastră de astăzi. Am spus de mai multe ori că este bine să fii ziarist-analist politic, pentru că nu ai cum șoma sau nu lâncezeşti la umbra instrumentului cu care te exprimi cu privire la evenimentele consumate şi lumea înconjurătoare. În fiecare săptămână, politicul mare ne răsfaţă cu subiecte surprinzătoare, revoltătoare, care mai de care mai transmiţătoare de teama viitorului şi regret pentru societatea apusă acum 26 de ani.

Săptămâna aceasta a demarat cu ştirea că omul cel mai puternic (coercitiv) din Magistratura României, aflat sub reflectoarele populaţiei, mass-media şi lumii întregi, omul care duce o luptă făţişă, dură şi periculoasă împotriva corupţilor, cu Legea în mână, procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Koveşi, este vulnerabil, poate fi atacat public, compromis, spionat şi discreditat. Omul protejat de toate instituţiile statului, poate fi ţinta mafioţilor, corupţilor şi adversarilor democraţiei.

Este cutremurător faptul că Doamna Kovesi a fost spionată şi ameninţată, în ţara sa, de o firmă străină de spionaj a unui fost director al Mossad-ului (spionajul israelian) - Meir Dagan. Numai că Serviciile naţionale i-au descoperit şi celei „vânate” i s-a asigurat protecţia impusă funcţiei deţinute. Patru cetățeni israelieni sunt anchetați acum de DIICOT, pentru spionarea comunicațiilor și tentative de compromitere a procurorul-șef al DNA. Doi dintre aceştia, foşti ofiţeri de informaţii, sunt co-fondatori și directori executivi ai firmei de investigații private. Oare ce se urmarea şi cine a comandat grupului organizat acţiunea (deputatul Sebastian Ghiță?) în vederea comiterii mai multor infracțiuni de hărțuire și infracțiuni informatice cu caracter amenințător îndreptate împotriva procurorului care supraveghează anchetarea primarului Oprescu (tatăl evreu cu numele de Kirch), a celor patru oameni de afaceri israelieni implicaţi în dosarul lui Remus Truică privind vânzarea Fermei Băneasa - Tal Silberstein, Shimon Shevez, Benjamin „Benny” Steinmetz şi fostul ministru israelian Moshe Agavi?

Puterea israelienilor este mare în România! Când procurorii DNA au vrut să-l aresteze pentru corupţie pe primarul capitalei Oprescu, la el acasă se afla un demnitar israelian care a împiedicat - prin prezență - înfăptuirea mandatului. Mai târziu, neaflat sub pavăza co-religionarilor săi, el a fost arestat, plimbat prin spitale şi eliberat, apoi, punându-se batista pe ţambal. Cei patru milionari israelieni amintiţi mai sus au primit mandate de arestare de la Curtea de Apel Braşov, pentru ca, mai apoi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să respingă definitiv cererea DNA de arestare preventivă. QUI PRODEST?

PS - Firmele private de securitate din România au fost puse în subordinea lui Meir Dagan, prin vânzare, de un făptuitor bine disimulat în Poliţia Română - Paul Abraham (Moshe Shakhal jr.), acum avocatul clanurilor lui Bercea Mondialu. Avocat în Baroul din Bucureşti, ex-generalul evreu român, despre care se spune că are un palmares de „zero barat” (adică a pierdut toate procesele în care a pledat), încasează bani fără a emite chitanţă şi factură, dar împrumută bani cu camăta unor politicieni în campania electorală, are o rafinărie de parafină, chiar în centrul comunei Scăieni, din judeţul Prahova. Ori dacă evreii fac spionaj de când se ştiu, ce caută acest pensionar, fost poliţist şi, aşa zis, chestor de miliţie, în această afacere? Simplu, este şi lacom şi mândru şi trufaş, acest neica nimeni care vine pe la televiziuni şi ne dă lecţii de etică judiciară. Bravo, DIICOT!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Romeo POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa romeo.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...