Adolescent român, înjunghiat în centrul orașului Karlsruhe

În cursul nopții de duminică spre luni, un tânăr român de 17 ani petrecea cu alți doi conaționali de 24 și 27 de ani, când a fost atacat de un tânăr de 18 ani din Kosovo. Din motive încă neelucidate, kosovarul i-a spart o sticlă în cap bărbatului de 24 de ani. Apoi, altercația s-a mutat în stradă, unde tânărul de 18 ani a scos un cuțit și l-a înjunghiat grav în mod repetat în zona abdomenului pe minorul român de 17 ani.

Bărbatul de 27 de ani a încercat să intervină și a fost tăiat în zona brațelor. Minorul a fost dus la spital și operat de urgență. Agresorul a fost prins în timp ce se ascundea într-o benzinărie. El aruncase cuțitul plin de sânge într-un tufiș.

Conform pz-news, kosovarul a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor. Românul este în acest moment în afara oricărui pericol.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...